تئاتری فاخر، ثمره همت بلند یک گروه جهادی/ «دلآرام» روایتی نو برای نسل نو

کارگردان کنسرتنمایش «دلآرام» با اشاره به اینکه دغدغه پاسخگویی به سوالات نسل جدید و تبیین نقش اجتماعی زن در ایران باستان و ایران اسلامی بهانهای برای شکلگیری ایده این نمایش شد، گفت: این گروه یک گروه نمایشی صرف نبوده و گروهی مردمی، جهادی و هیئتی است که در حوزه نمایش نیز فعالیت میکند.
به گزارش همایش های زعفران از شهرکرد، کنسرتنمایش «دلآرام» از هفتم اسفندماه به مدت چهار شب در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد به روی صحنه رفت. این نمایش روایت متفاوتی از موضوع عفاف و حجاب است که در قالب چهار اپیزود «قصه دلآرام»، «قصه زینب»، «قصه ملکخاتون» و «قصه شهرناز» اجرا شد. محمدحسن سلیمی بنی، نویسنده و کارگردان کنسرتنمایش«دلآرام» عصر امروز در نشست خبری عوامل این نمایش گفت: به دنبال اتفاقات اخیر کشور و سوالات متعددی که در ذهن نسل جدید پیرامون موضوع عفاف و حجاب شکل گرفته بود، جرقه تولید یک اثر در حوزه آسیبهای اجتماعی زده شد.
کارگردان کنسرتنمایش «دلآرام» با اشاره به اینکه دغدغه پاسخگویی به شیوهای مؤثر و تبیین نقش اجتماعی زن در ایران باستان و ایران اسلامی بهانهای برای شکلگیری ایده این نمایش شد، بیان کرد: این گروه یک گروه نمایشی صرف نبوده و گروهی مردمی، جهادی و هیئتی است که در حوزه نمایش نیز فعالیت میکند. سلیمی با بیان اینکه مدل کار ما کاملا مردمی بوده و متکی به نهادهای دولتی نیست، اظهار کرد: در هر برهه از زمان که احساس کنیم نیاز به حضور در صحنه است، با توکل و توسل به موضوع ورود میکنیم. وی افزود: بیش از ۱۰۰ نفر در این گروه در حال فعالیت هستند که اغلب آنها با جان و دل و بدون دریافت دستمزد کار میکنند. کارگردان کنسرتنمایش «دلآرام» با اشاره به اینکه برای انتخاب محور نمایش تحقیقات زیادی انجام شد و در نهایت گمشده خود را در شخصیت شهیده زینب کمایی یافتیم، مطرح کرد: ما این شهیده را انتخاب نکردیم بلکه او گروه ما را برگزید. سلیمی با بیان اینکه تئاتر مدل بسیار خوبی برای سخن گفتن رو در روست، بیان داشت: به دلیل برقراری ارتباط مستقیم و عاطفی با مخاطب در این هنر، تماشاگر به راحتی همزادپنداری میکند و تاثیر عمیقی میپذیرد. وی اظهار داشت: هرچند که مخاطب تئاتر از سینما کمتر است اما به لحاظ تأثیرگذاری در سطح بسیار بالاتری قرار دارد.
محمد نادری، سرپرست گروه موسیقی کنسرتنمایش «دلآرام» نیز در این نشست گفت: این نمایش کاملا ملودیمحور بوده و قطعات موسیقی که برای آن ساخته شده است، صحنههای نمایش را تکمیل میکند. سرپرست گروه موسیقی کنسرتنمایش «دلآرام» بیان کرد: موسیقی این نمایش شامل قطعات محلی و قطعات زیرمتن برای تعویض صحنهها و ایجاد فضای احساسی است. نادری ضمن اشاره به فعالیت گروه موسیقی «دستان» شهرستان بن در این نمایش، مطرح کرد: مدل ترکیب موسیقی سنتی و مدرن در کنسرتنمایش «دلآرام» منجر به دربرگیری سلیقه نسل جوان و نسل قدیم شده است. وی افزود: ۶ تصنیف و حدود ۳۰ قطعه برای صحنههای این نمایش آماده و اجرا شد. پایان پیام/ ۶۸۰۳۸